22781811 21 (98+)

مراحل گام به گام پذیرش تحصیلی در سال 2024

در سال‌های اخیر، کانادا به یکی از محبوب‌ترین کشورهای مهاجرتی جهان تبدیل گردیده است. کشوری شگفت‌انگیز که در آن احترام، فرصت‌های برابر، امنیت و آرامش روحی برقرار است. اگرچه کانادا سالیانه تعداد زیادی مهاجر جدید و بازدیدکننده را می‌پذیرد و روش‌های مختلفی را فراهم کرده است تا متقاضیان بتوانند با دریافت ویزا به این کشور سفر کنند. با این وجود، مهاجرت به کانادا و گرفتن ویزای کانادا می‌تواند روندی پیچیده باشد و افراد باید شرایط ورودی خاصی داشته باشند.

اما نگران نباشید! با کمک گرفتن از مشاوران حقوقی آگاه در این زمینه می‌توان راه را هموار کرد. موسسه بینا خدمات متنوعی را متناسب با نیازهای شما ارائه می‌دهد تا بتوانید با خیال آسوده در این راه قدم بردارید و ویزای کانادا را با موفقیت دریافت کنید.

اگر بخواهید برای ویزای کانادا اقدام کنید، قبل از هر چیز باید اطلاعات کافی در این حیطه کسب نمایید و مهم است بدانید در کانادا چه کاری را می‌خواهید انجام دهید؟! آیا می‌خواهید در این کشور کار کنید؟ تحصیل نمایید؟ اقامت دائم داشته باشید؟ و یا یک سفر تفریحی؟

فهرست مطالب

پذیرش تحصیلی (اپلای) چیست و چه مراحلی دارد؟

سالانه دانشجویان و دانش‌آموزان زیادی تصمیم می‌گیرند که برای ادامه تحصیل، به کشورهای دیگر مهاجرت کنند. به روند دریافت پذیرش و اقدام جهت مهاجرت به کشور مورد نظر، پذیرش تحصیلی گفته می‌شود. اگر قصد مهاجرت به کشور دلخواه خود را دارید، لازم است که با شرایط پذیرش تحصیلی در دانشگاه مورد نظرتان و شرایط اعطای ویزای تحصیلی آشنا باشید. تنها در این صورت است که شانس بالایی برای اخذ پذیرش خواهید داشت.

هر متقاضی پذیرش تحصیلی یا همان اپلای، شانس متفاوتی برای دریافت پذیرش خواهد داشت. به عنوان مثال، اعطای پذیرش تحصیلی در مقطع دکترا بسیار آسان‌تر از مقطع کارشناسی ارشد است. همچنین هرچقدر که دانشجو رزومه تحصیلی و کاری پربارتری داشته باشد، شانس او برای اخذ پذیرش به مراتب بیشتر خواهد بود. برای مهاجرت تحصیلی آسان، به مجموعه‌ای نیاز دارید که این خدمات را در کوتاه‌ترین زمان ممکن و البته با تعرفه مناسب به شما ارائه کند. یک وکیل مهاجرتی برتر، با مطالعه صفر تا صد شرایط اخذ پذیرش تحصیلی، به شما اعلام می‌کند که در چه مقطعی و با چه شرایطی شانس بالایی برای اخذ پذیرش دارید. برای کسب اطلاعات بیشتر در حوزه مهاجرت یا همان پذیرش تحصیلی، در این مطلب از موسسه مهاجرتی آبتین با ما همراه باشید.

پذیرش تحصیلی چیست؟

اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که به تحصیل در خارج از کشور و مهاجرت به آن علاقه دارند، توصیه می‌کنیم اطلاعاتی درباره پذیرش تحصیلی داشته باشید. به طور کلی، به صفر تا صد اقدام جهت دریافت پذیرش در دانشگاه خارجی مورد نظر و ویزای تحصیلی کشوری که در نظر دارید، پذیرش تحصیلی گفته می‌شود. برای پذیرش تحصیلی حتما باید به نکات و موارد مختلفی توجه داشته باشید. لازم به ذکر است که در بسیاری از مواقع به پذیرش تحصیلی، اپلای تحصیلی نیز گفته می‌شود.

اگر متقاضی اپلای دانشگاه هستید، باید با توجه به شرایط تحصیلی‌تان، در زمان مناسب برای ثبت درخواست پذیرش در دانشگاه مورد نظر اقدام کنید. توجه داشته باشید که برای این منظور، لازم است مدارکی از جمله توصیه‌نامه، انگیزه‌نامه، مدارک هویتی و مدارک تحصیلی مقاطع قبلی را در اختیار داشته باشید.

پذیرش تحصیلی از مراحل مختلفی تشکیل شده است که باید همه این مراحل را به ترتیب طی کنید. به عنوان مثال، قبل از اینکه بخواهید برای دریافت ویزای تحصیلی کشور مورد نظرتان اقدام کنید، لازم است که دعوت‌نامه یا همان پذیرش‌نامه را دریافت کرده باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید همین حالا با کارشناسان مجموعه مهاجرتی آبتین تماس بگیرید.

آیا امکان پذیرش تحصیلی رایگان در کشورهای خارجی وجود دارد؟

یکی از سوالاتی که همواره درباره پذیرش تحصیلی مطرح می‌شود این است که آیا می‌توان به صورت رایگان پذیرش تحصیلی دانشگاه مورد نظرمان را به صورت رایگان دریافت کنیم؟ در پاسخ به این سوال، باید بگوییم که بسیاری از کشورها از جمله آلمان و هلند، شهریه تحصیل پایینی دارند و هزینه دریافت پذیرش تحصیلی آن‌ها نیز به مراتب پایین‌تر است. با این حال، با دریافت فاندهای تحصیلی و مخصوصا فول فاند می‌توانید به صورت کاملا رایگان پذیرش تحصیلی را دریافت کنید. اشاره به این نکته خالی از لطف نیست که برای ثبت درخواست‌های اولیه به سرمایه کوچکی در حدود 500 دلار نیاز خواهید داشت.

مهم‌ترین شرایط پذیرش تحصیلی

اگر قصد دریافت پذیرش تحصیلی را دارید، باید حتما با تمام شرایط مهم و مورد نیاز برای این منظور آشنا باشید. مهم‌ترین شرط برای دریافت آسان پذیرش تحصیلی، برخورداری از شرایط تحصیلی مناسب در مقطع قبلی است. به این معنی که باید در مقطع قبلی معدل کل بالا و ریزنمرات خوبی داشته باشید. در این صورت، شانستان برای دریافت پذیرش چند برابر خواهد شد.

شرط بعدی که حتما باید برای پذیرش تحصیلی به آن توجه کنید، در اختیار داشتن تمام مدارک تحصیلی است. اگر برای دریافت پذیرش، تمام مدارک تحصیلی مورد نیازتان را در اختیار نداشته باشید، شانستان را برای دریافت پذیرش از دست خواهید داد. به همین خاطر، توصیه می‌کنیم حتما همه مدارک مورد نیاز را برای این منظور در اختیار داشته باشید.

نکته دیگری که درباره شرایط پذیرش تحصیلی وجود دارد، رقابتی‌بودن برای دریافت پذیرش است. به زبان ساده‌تر، در کنار همه حداقل‌های در نظر گرفته شده برای اخذ پذیرش، هر متقاضی که از شرایط بهتری برخوردار باشد، شانس بیشتری برای مهاجرت تحصیلی خواهد داشت. به همین دلیل، اگر به تحصیل در یک کشور خارجی علاقه دارید، توصیه می‌کنیم از شرایط تحصیلی برتری برخوردار باشید تا شانستان برای دریافت پذیرش بیشتر باشد.

اشاره به این نکته خالی از لطف نیست که پذیرش تحصیلی تنها برای دانشجویانی امکان‌پذیر است که مقطع تحصیلی قبلی خود را به اتمام رسانده و مدارک مربوط به آن را در اختیار داشته باشند. در غیر این صورت، شانستان را برای اعطای پذیرش‌نامه از دست خواهید داد.

به عنوان متقاضی پذیرش تحصیلی، توصیه می‌کنیم حتما اگر قصد دریافت پذیرش را دارید، دانشگاهی را انتخاب کنید که می‌دانید شانستان برای دریافت پذیرش آن بالا است. در غیر این صورت، ممکن است با اینکه می‌دانید شانس چندان بالایی برای اخذ پذیرش ندارید، مجبور به پرداخت هزینه Application Fee شوید که به نرخ ایران، مبلغ نسبتا بالایی است.

اپلای با بورسیه چه تفاوت‌هایی دارد؟

یکی از سوالاتی که ممکن است در ذهن متقاضیان مهاجرت تحصیلی مطرح شود این است که آیا اپلای با بورسیه فرق دارد؟ در پاسخ به این سوال، باید بگوییم که اپلای به معنی درخواست برای دریافت پذیرش تحصیلی است. به این معنی که اگر قصد تحصیل در کشوری را دارید، برای دریافت پذیرش تحصیلی آن مجموعه اقدام می‌کنید. به پروسه درخواست شما برای دریافت پذیرش، اپلای گفته می‌شود.

بورسیه، به کمک‌هزینه‌ای گفته می‌شود که می‌تواند بخش یا کل هزینه‌های تحصیل دانشجو را در کشور مورد نظر پوشش دهد. به عنوان مثال، اگر قصد تحصیل در دانشگاه مونیخ آلمان را دارید اما نمی‌توانید از پس هزینه‌های تحصیل خود بر بیایید، می‌توانید برای اخذ بورسیه اقدام کنید. در واقع، بورسیه و اپلای دو موضوع جدا از همدیگر هستند و هیچ ارتباطی به هم ندارند.

Close up view of graduation hat on dollar banknotes. Tuition fees concept

بورسیه‌های تحصیلی با توجه به نوع و میزان پوشش، به دو دسته فول فاند و کمک‌هزینه‌ای تقسیم می‌شوند. بورسیه‌هایی که از نوع کمک‌هزینه‌ای هستند، تنها امکان پوشش بخشی از هزینه‌های تحصیل را دارند. این در حالی است که بورسیه‌های تحصیلی کامل، تمام هزینه‌های تحصیل دانشجو را پرداخت می‌کنند. حتی برخی از بورسیه‌های تحصیلی کامل نیز وجود دارند که علاوه بر هزینه‌های تحصیل، هزینه‌های زندگی را به صورت ماهیانه پرداخت می‌کنند. اگر قصد دریافت بورسیه دارید، توصیه می‌کنیم بعد از دریافت پذیرش تحصیلی برای این منظور اقدام کنید.

بهترین زمان برای پذیرش تحصیلی چیست؟

یکی از سوالاتی که همواره درباره پذیرش تحصیلی مطرح می‌شود این است که بهترین زمان برای این منظور چه موقعی است؟ در پاسخ به این سوال، باید بگوییم که فاصله میان دو ترم و بازه زمانی قبل از شروع سال تحصیلی جدید، بهترین موقعیت برای این منظور هستند. توجه داشته باشید که فاصله بین دو ترم، بهمن‌ماه و فاصله قبل از شروع ترم جدید، شهریورماه است.

آیا پذیرش تحصیلی در همه کشورها یکسان است؟

ممکن است برخی از متقاضیان اپلای تصور کنند که پذیرش تحصیلی در هر کشور متفاوت است و باید حتما طبق قوانین و مراحل در نظر گرفته شده توسط دولت آن کشور اقدام کرد. درست است که هر دانشگاه می‌تواند شرایط پذیرش دلخواه خود را در نظر داشته باشد، اما شرایط و مراحل کلی دریافت پذیرش برای همه دانشگاه‌های دنیا یکسان است.

اشاره به این نکته خالی از لطف نیست که ممکن است برخی از دانشگاه‌ها برای اعطای پذیرش، شرایط آزمون را در نظر بگیرند. به این معنی که برای دریافت پذیرش، حتما باید در آزمون ورودی شرکت کنید. این در حالی است که برای دریافت پذیرش تحصیلی در بسیاری از دانشگاه‌ها، تنها شرط معدل کفایت می‌کند.

دریافت پذیرش تحصیلی بدون مدرک زبان

در برخی از کشورها، امکان دریافت پذیرش تحصلی بدون مدرک زبان وجود دارد. همین موضوع باعث شده است تا محبوبیت این روش مهاجرت، چندین برابر گذشته شود. به این نکته توجه داشته باشید که برای دریافت پذیرش تحصیلی بدون مدرک زبان، لازم است که حتما به زبان بومی مردم آن کشور مسلط باشید یا حداقل بتوانید به زبان انگلیسی به صورت روان صحبت کنید.

در رابطه با پذیرش تحصیلی بدون مدرک زبان باید به این نکته اشاره کنیم که چنین امکانی معمولا در مقطع دکترا وجود ندارد. در مقطع کارشناسی ارشد، تنها امکان تحصیل در برخی رشته‌های خاص وجود دارد. اما در رابطه با مقطع کارشناسی، شرایط مقداری فرق می‌کند و فرصت‌های بیشتری برای تحصیل بدون مدرک زبان خواهید داشت.

مراحل پذیرش تحصیلی | چگونه اپلای کنیم؟

متقاضیان گرفتن پذیرش تحصیلی یا همان دریافت پذیرش دانشگاه خارج از کشور، باید با صفر تا صد اپلای آشنایی کامل داشته باشند. توجه کنید که برای این منظور، حتما باید مراحل را به نوبت به صورت کامل طی کنید. در صورت عدم توجه به برخی مراحل، ممکن است شانس خود را برای دریافت پذیرش از دست بدهید.

از جمله مراحل اپلای می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. انتخاب کشور مورد نظر برای تحصیل
  2. آشنایی با برترین دانشگاه‌های کشور مورد نظر برای تحصیل
  3. مطالعه شرایط پذیرش و زمان ثبت نام
  4. تقویت زبان خارجی
  5. انتخاب استاد راهنما و دریافت توصیه‌نامه
  6. ساخت رزومه تحصیلی و حتی کاری قوی و حرفه‌ای
  7. تهیه انگیزه‌نامه حرفه‌ای و کامل
  8. آماده‌سازی مدارک مورد نیاز برای ثبت نام
  9. ثبت نام اولیه و ارسال مدارک
  10. پیگیری بررسی درخواست پذیرش تحصیلی
  11. اطلاع از نتیجه نهایی ثبت نام

انتخاب کشور مورد نظر برای تحصیل

متقاضیان دریافت پذیرش تحصیلی، باید در اولین قدم کشور دلخواه خود را برای تحصیل انتخاب کنند. برای این منظور، باید شرایط کلی تحصیل در هر کشور را مطالعه و سپس متناسب با آن، کشور دلخواه خود را برای تحصیل انتخاب کنید.

توجه کنید که شرایط تحصیل در هر کشور متفاوت است. به عنوان مثال، در کشوری مانند کانادا، شهریه‌های تحصیلی بسیار بالا است. در مقابل، خدمات عالی دریافت می‌کنید. در حالی که هزینه تحصیل در کشورهای آلمان، ایتالیا یا حتی هلند، بسیار پایین است و با دریافت بورسیه، امکان تحصیل رایگان را در این کشورها خواهید داشت.

نکته قابل توجه بعدی برای انتخاب کشور مناسب برای تحصیل، توجه به شرایط کار و زندگی در آن کشور است. بسیاری از افرادی که برای تحصیل به کشورهای خارجی مهاجرت می‌کنند، بعد از اتمام دوران تحصیل خود در آن کشور باقی می‌مانند و زندگی‌شان را می‌سازند. در نتیجه، اگر احتمال می‌دهید که قرار است چنین اتفاقی برایتان رخ بدهد، توصیه می‌کنیم حتما در انتخاب کشور مناسب برای تحصیل نهایت دقت را به خرج دهید.

آشنایی با برترین دانشگاه‌های کشور مورد نظر برای تحصیل

بعد از اینکه بهترین کشور را برای تحصیل انتخاب کردید، نوبت به آشنایی با برترین دانشگاه‌های این کشور و انتخاب از میان آن‌ها برای تحصیل می‌رسد. در این مرحله، باید با دقت کامل، دانشگاه‌های موجود در کشور مورد نظر را جست و جو و بهترین‌ها را متناسب با شرایط تحصیلتان انتخاب کنید.

برای انتخاب بهترین دانشگاه‌های هر کشور برای تحصیل، حتما باید به رتبه جهانی آن‌ها توجه داشته باشید. به عنوان مثال، در کشور ایتالیا، دانشگاه‌های میلان، ساپینزا و فلورانس به عنوان بهترین دانشگاه‌های این کشور شناخته می‌شوند و تقاضای بالای برای تحصیل در این کشورها وجود دارد.

مطالعه شرایط پذیرش و زمان ثبت نام

بعد از اینکه کشور مورد نظرتان را به همراه دانشگاه مناسب برای تحصیل انتخاب کردید، نوبت به بررسی شرایط پذیرش و زمان ثبت نام در این مرکز آموزشی می‌رسد. برای این منظور، باید به صورت کامل وب‌سایت دانشگاه مورد نظرتان را بررسی و تمام اخبارهای جدید مربوط به ثبت نام دانشجویان بین‌المللی را مطالعه کنید.

در صورتی که شرایط ثبت نام و زمان مناسب را برای ثبت نام در دانشگاه مورد نظرتان بررسی نکنید، این احتمال وجود دارد که در بازه زمانی نادرست برای تحصیل اقدام کنید و درخواستتان برای ثبت نام رد شود. همین موضوع درباره روش ثبت نام نیز وجود دارد. دانشجویانی که شرایط پذیرش تحصیلی را مطالعه نکرده باشند، ممکن است از طریق روش‌های نادرست برای ثبت نام اقدام کنند که این منجر به عدم بررسی و رد درخواست ثبت نام آن‌ها خواهد شد.

تقویت زبان خارجی

به عنوان یک متقاضی تحصیل در دانشگاه‌های خارجی و دریافت پذیرش تحصیلی، باید حتما میزان تسلط خود را به زبان‌های خارجی و مخصوصا زبان انگلیسی افزایش دهید. به طور کلی، برای دریافت پذیرش، بسیاری از دانشگاه‌های خارجی حتی اگر زبان رسمی‌شان انگلیسی نباشد، با شما به این زبان مکاتبه خواهند کرد. به همین خاطر، توصیه می‌کنیم از میان زبان‌های خارجی مختلف، تمرکز خود را روی یادگیری زبان انگلیسی قرار دهید.

برای اینکه بتوانید پذیرش تحصیلی دانشگاه‌های خارجی را به‌دست بیاورید، باید به زبان انگلیسی یا زبان بومی آن کشور مسلط باشید. با توجه به این که زبان برخی کشورها مانند آلمان و فرانسه، بسیار پیچیده است، زبان انگلیسی گزینه معقول‌تری به نظر می‌رسد. اما تنها یادگیری زبان کافی نیست. بلکه باید حتما در آزمون‌های معتبری مانند تافل و آیلتس نیز شرکت کرده باشید.

برای هر مقطع تحصیلی، حداقل نمره‌ای در نظر گرفته شده است. به عنوان مثال، برای تحصیل در مقطع کارشناسی، باید حداقل نمره آزمون آیلتس شما 5.5 الی 6 باشد. در حالی که در مقطع کارشناسی ارشد، حداقل نمره بین 6 تا 7 است. برای مقطع دکترا نیز باید نمره بالاتر از 7.5 را در این آزمون معتبر زبان کسب کرده باشید. همین موضوع درباره آزمون‌های زبان‌های دیگر نیز وجود دارد.

انتخاب استاد راهنما و دریافت توصیه‌نامه

در صورتی که شرایط ثبت نام در دانشگاه دلخواه خود را به صورت کامل مطالعه کردید، بهتر است از یک استاد برتر در این زمینه مشورت بگیرید. بسیاری از استادها در این زمینه از تجربه کافی برخوردار هستند. با کمک این افراد شانستان برای دریافت پذیرش بیشتر خواهد شد.

در کنار انتخاب استاد راهنما برای مهاجرت، باید حتما چند توصیه‌نامه نیز در اختیار داشته باشید. برای این منظور، باید از استادهایی که در محل تحصیل فعلی شما حضور دارند، کمک بگیرید. با دریافت چند توصیه‌نامه معتبر، شانس بیشتری برای اپلای خواهید داشت.

ساخت رزومه تحصیلی و حتی کاری قوی و حرفه‌ای

بعد از اینکه توانستید، توصیه‌نامه حرفه‌ای و معتبری را بسازید، نوبت به ساخت رزومه تحصیلی و حتی کاری می‌رسد. در مقاطعی مانند ارشد و کارشناسی به رزومه کاری نیاز نیست. اما در مقطع دکترا، در اختیار داشتن این رزومه شانستان را برای دریافت پذیرش تحصیلی افزایش خواهد داد.

رزومه تحصیلی یکی از مهم‌ترین مواردی است که برای اخذ پذیرش حتما باید به آن توجه داشته باشید. در رزومه تحصیلی‌تان باید جزئیات مهم مربوط به مقاطع تحصیلی قبلی را به صورت کاملا دقیق ذکر کنید. توجه داشته باشید رزومه تحصیلی برای تحصیل در تمام مقاطع نیاز است.

تهیه انگیزه‌نامه حرفه‌ای و کامل

یکی از مواردی که می‌تواند کمک زیادی به اپلای کردن شما بکند اما کمتر کسی به آن توجه دارد، انگیزه‌نامه است. توجه داشته باشید که معمولا دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکترا باید انگیزه‌نامه داشته باشند.

انگیزه‌نامه‌ای که باید آماده کنید، محدودیت‌هایی دارد. با این صورت که به هیچ عنوان نباید بیشتر از دو صفحه و نهایتا 1500 کلمه باشد. در انگیزه‌نامه خود حتما باید ذکر کنید که چرا دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید، برایتان مناسب است و قصد تحصیل در چه رشته و گرایشی را دارید. همچنین باید در این انگیزه‌نامه، از تجربه‌های علمی و فنی خود نیز صحبت کنید.

آماده‌سازی مدارک مورد نیاز برای ثبت نام

یکی از مهم‌ترین مراحل گرفتن پذیرش دانشگاهی، آماده کردن مدارک مورد نیاز برای این منظور است. در صورتی که مدارک مورد نظر دانشگاه را به صورت کامل و بدون نقص آماده کنید، شانس بیشتری برای دریافت پذیرش خواهید داشت.

از جمله برخی مدارکی مورد نیاز برای دریافت پذیرش دانشگاه مورد نظر می‌توان به مدارک هویتی، مدارک تحصیلی مقطع تحصیلی قبلی، رزومه تحصیلی و کاری و حتی گواهی تمکن مالی برای برخی از دانشگاه‌ها اشاره کرد.

ثبت نام اولیه و ارسال مدارک

بعد از اینکه دانشگاه مورد نظرتان را انتخاب و تمام مدارک مورد نیاز را آماده کردید، نوبت به ثبت نام در آن دانشگاه می‌رسد. برای این منظور، باید در بازه زمانی اعلام شده از سمت دانشگاه، برای ثبت نام اقدام کنید. توجه داشته باشید که معمولا دانشگاه‌ها برای ثبت نام از شما هزینه‌ای با عنوان Application Fee دریافت خواهند کرد.

بعد از پرداخت مبلغ و ثبت نام اولیه، نوبت به ارسال مدارک می‌رسد. در این مرحله، باید همه مدارک مورد نیاز را به صورت کامل و بدون هیچ کم و کاستی آپلود کنید. هرگونه نقص در مدارک ارائه شده ممکن است باعث رد درخواست پذیرش تحصیلی شما شود.

پیگیری بررسی درخواست پذیرش تحصیلی

بعد از اینکه مدارک را آپلود کردید، باید هر چند وقت یکبار درخواستتان را برای دریافت پذیرش تحصیلی پیگیری کنید. چرا که ممکن است در بسیاری از مواقع، از شما درخواست‌هایی وجود داشته باشد که تنها باید با بررسی کارتابل و اکانت خود در وب‌سایت دانشگاه این درخواست‌ها را بررسی و به آن‌ها پاسخ بدهید.

اطلاع از نتیجه نهایی ثبت نام

بعد از پیگیری‌های متعدد، نوبت به اطلاع از نتیجه نهایی ثبت نام می‌رسد. در صورتی که از شرایط لازم برخوردار باشید و قبول شوید، باید برای ثبت نام تکمیلی اقدام کنید. در غیر این صورت، در صورت تمایل لازم است که دوباره درخواستتان را برای ثبت نام ثبت کنید.

مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی

برای اخذ پذیرش تحصیلی، باید مدارک مختلفی را در اختیار داشته باشید و ارائه دهید. همان‌‌طور که پیش‌تر به این نکته اشاره کردیم، در صورت وجود نقص در ارائه مدارک، شانستان را برای گرفتن پذیرش تحصیلی از دست خواهید داد.

در ادامه لیستی از مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی وجود دارد:

  • مدارک هویتی فرد متقاضی
  • مدارک تحصیلی مربوط به مقطع قبلی
  • ترجمه مدارک هویتی و تحصیلی فرد متقاضی
  • ارائه گواهی تمکن مالی
  • رسید پرداخت Application Fee

مراحل بعد از پذیرش تحصیلی چیست؟

بعد از دریافت پذیرش تحصیلی، باید به نوبت چند کار را انجام بدهید. در اولین قدم باید در این کشور به دنبال محل سکونت بگردید. در ادامه، نوبت به تهیه بلیط برای سفر به کشور مورد نظر می‌رسد. سپس برای دریافت ویزا اقدام کنید. در نهایت، با آماده کردن وسایلتان و دریافت ویزا، امکان مهاجرت را خواهید داشت.

شرایط اخذ ویزا برای مهاجرت تحصیلی چیست؟

به عنوان دانشجویی که قصد تحصیل در یک کشور خارجی را دارد، برای دریافت ویزا باید حتما از شرایطی برخوردار باشید. تنها در این صورت است که به راحتی می‌توانید پذیرش تحصیلی دانشگاه مورد نظرتان را دریافت کنید.

تنها در صورتی می‌توانید برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنید که در مصاحبه با سفارت کشور مورد نظر شرکت کرده باشید. همچنین باید پیش از انجام مصاحبه، همه مدارک مورد نیاز را برای بررسی به دفتر سفارت تحویل داده باشید.

یکی از مهم‌ترین شرایط برای پذیرش تحصیلی و اخذ ویزای کشور مورد نظر، برخورداری از تمکن مالی است. در صورتی که از تمکن مالی لازم برای تامین هزینه‌های تحصیل و پرداخت شهریه دانشگاه برخوردار نباشید، امکان دریافت ویزا را نخواهید داشت.

تکمیل بودن مدارک شرط بعدی برای دریافت ویزای پذیرش تحصیلی است. متقاضی باید طبق اعلام سفارت کشور مورد نظر، همه مدارک مورد نیاز را به صورت کامل و بدون هیچ نقصی ارائه کند. در غیر این صورت، امکان دریافت ویزا را نخواهید داشت.

هزینه مهاجرت تحصیلی چقدر است؟

اگر قصد پذیرش تحصیلی در دانشگاه مورد نظرتان را دارید، باید حتما هزینه‌های مهاجرت تحصیلی را به صورت کامل برآورد کنید. اشاره به این نکته خالی از لطف نیست که هزینه مهاجرت تحصیلی برای هر مقطع تحصیلی، هر دانشگاه و حتی هر کشور متفاوت است و نمی‌توان مبلغی را به صورت دقیق و ثابت برای این منظور بیان کرد.

برای برآورد هزینه‌های اپلای باید موارد مختلفی را در نظر داشته باشید که از جمله آن‌ها می‌توان به هزینه موسسات بررسی مدارک مانند WES، هزینه‌های ثبت نام در آزمون‌های زبان و آزمون‌های ورودی، هزینه‌های مربوط به دریافت نمرات آزمون تافل و جی آر ای، هزینه‌های ثبت درخواست ثبت نام در دانشگاه‌ها، هزینه‌های تعیین وقت سفارت، هزینه‌های ترجمه مدارک، کلاس‌های آموزشی زبان و هزینه‌های آزادسازی مدارک دانشگاهی اشاره کرد.

موسسه آبتین؛ همراه شما در صفر تا صد دریافت پذیرش تحصیلی

پذیرش تحصیلی به فرایند اقدام برای مهاجرت به یک کشور برای ادامه تحصیل گفته می‌شود. اگر قصد اپلای با دیپلم، اپلای با مدرک کارشناسی یا حتی اپلای بدون مدرک زبان را دارید، کافی است با موسسه اپلای آبتین تماس بگیرید. ما می‌توانیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن اقامت تحصیلی را در کشور و دانشگاه مورد نظر شما برایتان دریافت کنیم. برای دریافت خدمات و کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، کافی است همین حالا با ما تماس بگیرید.

برای شروع فرایند دریافت ویزای تحصیلی​

سوالات متداول

بله. در برخی از رشته‌ها و معمولا در مقطع کارشناسی، چنین امکانی وجود دارد.

این هزینه با توجه به کشور، مقطع تحصیلی و نوع دانشگاه متغیر و بین 200 تا 500 دلار است.

بعد از گرفتن پذیرش باید برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام کنید.

کشورهای آسیای شرقی راحت‌ترین کشورها برای پذیرش دکترا هستند.

اپلای تحصیلی به اقدام برای ثبت نام در دانشگاه مورد نظر و مهاجرت تحصیلی گفته می‌شود.

مهم‌ترین شرط برای اپلای در این مقطع، در اختیار داشتن مدرک دیپلم با معدل بالا است.

دانشگاه‌ها دارای ضریب مشخصی هستند و هرچقدر که دانشگاه شما معتبرتر و بهتر باشد، ضریب امتیاز آن بیشتر خواهد بود.

پیمایش به بالا